Granat

Granat er én af mange smykkesten i fokus på Stentyper.dk. Et mineral der fås i flere farver, men som typisk er med til at skabe pæne røde eller mørkerøde granat smykker.

 

Røde/mørkerøde granat smykker

Når du handler granat smykker på nettet eller i en smykkebutik, vil de ofte have en rød eller mørkerød farve. Det gør dem til en oplagt smykkesten for kvinder, der er glade for de rødlige nuancer.

Specielt med tanke på de mange signaler og symbolik som den røde farve indebærer. For selvom de færreste bider mærke i det, ligger det alligevel i underbevidstheden hos de fleste.

Røde/mørkerøde granat smykker er perfekte til festlige lejligheder, men kan ligeledes anvendes når du skal på arbejde. Så længe du ikke kommer til at slide for meget på smykket. Skulle det generelt være tilfældet, kan du læse mere om pleje og rengøring af smykker her.

Varme smykker i kærlighedens farve; rød

Granat er en betegnelse for hele granatgruppen, der består af mange mineraler. Som smykkesten er de med til at give en særlig varme til smykkerne.

De fleste forbinder mørke røde nuancer med varme og kærlighed. Det er præcis hvad du kan forvente, når du bærer granat smykker på fingrene eller i ørene.

Det er et valg der er meget udbredt og som kan bæres i mange sammenhænge. De fleste danskere vælger dog kun at bære dem til finere lejligheder, for ikke at overslide dem.

Det kan man nemlig hurtigt komme til, hvis det bliver en hverdagsring. Omvendt er smykkesten og materialer som guld, sølv og hvidguld generelt rigtig holdbare, så du kan sagtens bruge dem dagligt.

Men i sidste ende er de fleste smykker som en ny T-shirt. Den er flot i starten, men efter at have vasket 50-100 gange, begynder den at falde i udseende. Heldigvis har du muligheden for at opveje dette, ved at rengøre og pleje alle dine smykker, så de skinner på ny.

Powered by WordPress