Topas

Topas smykker i blå, lilla, brun og grøn

Topas smykker er kendetegnet ved at eksisterer i rigtig mange farver og nuancer. I modsætning til mange smykkesten, kan topas mineralet findes i flere varianter.

Det giver producenterne alle forudsætninger for at sammensætte smykkerne efter behov og skabe de mest flotte og stilfulde øreringe, ringe eller armbånd.

Topas kommer fra græsk hvor det kaldes topazos. Præcis som med andre smykkesten er mineralet mange år gammelt og med en lang forhistorie.

Det er med til at understrege deres attraktivitet og værdifulde væsen. Det har længe være populært og eksklusivt at bære topas smykker i blå, grøn, lilla eller brun. Du er nemlig fri til at vælge hvilken farve du foretrækker.

Hvor findes topas mineralet?

Topas findes i granit hvorfra det er udfældet og dets frembringelse gør, at stentypen er rigtig hård og solid. Der findes efterhånden mange navne for sten der minder om topas, i og med de er rigtig attraktive og værdifulde.

De fleste kender til udtryk som kvartstopas og madeiratopas.

Vælg de troværdige smykkebutikker

Når du handler smykker med topas på nettet eller i butikkerne, er det vigtigt du sikrer dig at kvaliteten er i orden.

Det gør du mest ved at foretrække de troværdige og etablerede udbydere på markedet. Undgå at handle i webshops, der giver dig en aha oplevelse! Eller hvor du tænker; kan den lave pris virkelig passe.

Ikke desto mindre findes der shops som Chanti.dk hvor du reelt kan spare 70 %, selvom det er kvalitetssmykker. Så brug din sunde fornuft og vurder udtrykket af butikken/webshoppen.

Powered by WordPress